Close Menu
Over ons 24
nov

Over ons

15 jaar ervaring
 

Inmiddels een ‘kleine’ 15 jaar geleden is Ophilia opgericht. Destijds ontstond de vraag naar modieuze kleding vanaf maat 40. Door direct op deze behoefte in te spelen is Ophilia ontstaan. Hier is voor ons het idee geboren om een Nederlands dameslabel te ontwerpen, voor de vrouw met natuurlijke rondingen. Met als doel de modebewuste vrouw zich zelfverzekerd te laten voelen, omdat wij van mening zijn dat iedere vrouw de trends mag volgen, óók met een maatje meer.
 

''Onze passie voor mode weten te vertalen naar een product.''
 

Ons merk Ophilia wordt geproduceerd in Nederland en Polen. Wij zijn met ons atelier gevestigd in Zwanenburg. Hier begint al het voorbereidende werk, van de stoffen inkopen tot het ontwerp van de samples, ook vindt hier de productie plaats. Met dit creatieve proces zijn wij dagelijks bezig, wij doen dit met veel plezier omdat wij hier onze passie voor mode weten te vertalen naar een product.

 

''Met dit creatieve proces zijn wij dagelijks bezig.''

Ophilia kenmerkt zich door het gebruik van leuke prints, verschillende materialen en een consistente maatvoering. Wekelijks krijgen wij een nieuwe collectie binnen omdat wij inspelen op de trends van het moment. Naast dat onze producten in Nederland en Polen worden geproduceerd, zijn de stoffen die wij gebruiken Fair Trade. Hierdoor ben jij verzekerd van een éérlijk product met een juiste prijs en kwaliteitsverhouding.

 

 

 

 

Bestel direct online
Shop