Close Menu
Whats coming?! 3
jul

Whats coming?!

De winkels hangen nu vooral vol met uitverkoop om zo ruimte te maken voor de Najaarscollectie die komen gaat. In de modebranche lopen wij natuurlijk voortdurend vooruit om zo op het juiste moment de juiste artikelen te kunnen leveren. Zo zijn de designers nu bezig om de laatste hand te leggen aan de najaarscollectie van 2018. Graag lichten we alvast een tipje van de sluier op zodat je een indruk krijgt wat je van de najaarscollectie kunt verwachten.

 

 

Trend Prints 

De trends die je vertaalt gaat zien in de prints en modellen van de Ophilia fall collectie zijn de volgende trends:

 

Check it; De ruitjes prints domineren al tijden het straatbeeld, je zal de print veel terug zien in de jurken, blazers en broeken. De ruitjes prints zijn nu wel in een nieuw jasje gestoken en worden nu veel gecombineerd met bloemenprints voor een mooi contrast en een vernieuwde look.

 

Decoration; De paisley prints met een romantische look en feel en echt een klassieker en een print die absoluut niet in je kledingkast kan missen.

 

Geo graphics; De geometrische prints zijn weer terug en heeft een jaren 70 sausje maar is wel weer helemaal ge-update voor de herfst van 2018.

 

Wildlife; De animalprint behoeft niet zo veel uitleg want deze print is nog steeds hot en niet meer weg te denken uit het modebeeld. Waar de meeste animalprints ingetogen zijn zie je nu ook animal prints die wat kleurrijker zijn zoals de rode luipaard patronen en de knalgele cheetah print die je kon zien op de Catwalk bij Tom Ford.

 

Wintergarden; Mooie Botanische prints kwamen al in 2017 voorbij en in de najaarscollectie zul je het overal voorbij zien komen. Ook op de Catwalk bij Gucci waren de mooie bloemenprints niet te missen. Wil je een stapje verder gaan combineer deze print dan met een andere print zoals bijvoorbeeld met de animalprint voor een echt eyecatcher! 

 

Stoffen 

Vooral veel jersey stoffen vindt je terug in de collectie omdat deze vooral voor de curves fijn vallen. Naast de jersey vindt je Fake-fure terug,viscose items en polyester stoffen.

 

Modellen 

Waar de trend jarenlang was "hoe strakker hoe beter" wordt de trend vooral oversized. Ook zie je bedekte kleding met veel hoge halslijnen. De mode die lose fit gesneden is valt uitermate vriendelijk voor de curves mits je deze juist combineert. Items met ballon effect zijn weer helemaal terug van weg geweest. Daarnaast mogen de welbekende Ophilia modellen zoals de Yara, Pip, James en Lara jasjes natuurlijk niet ontbreken in de collectie, natuurlijk zijn deze wel ge-update naar de laatste trends.

 

Wat mag volgens jou echt niet ontbreken in de najaarscollectie? 

 

Bestel direct online
Shop