Close Menu
Winter Garderobe update 8
okt

Winter Garderobe update

 

Het is inmiddels oktober en het weer slaat om en zo ook ons kleedgedrag. De luxere en warme stoffen komen weer terug en de gelaagdheid is belangrijk om jezelf lekker wam te houden. Met de seizoens-wisseling is het een mooie gelegenheid om je garderobe een update te geven en ruimte te gaan maken voor najaar en winter items.

 

Begin met het checken van je garderobe

Doormiddel van een uitgebreide garderobe check heb je een goed overzicht wat je er in je kast hangt en welke Basics of andere fashion items je nog mist. Het allerleukste gedeelte van deze garderobe-update is natuurlijk om de ontbrekende kledingstukken te shoppen! Laat je nou bij Ophilia aan het goede adres zijn om je ontbrekende items aan te schaffen, van Basics tot jurkjes die aansluiten op de trends van nu check op https://shop.ophilia.eu/ de nieuwste styles. Naast de Trends van het seizoen zijn er kledingstukken die elke vrouw wel in haar kast moet hebben hangen. Deze items zijn vaak klassiekers en items die je makkelijk en snel kunt combineren. Nieuwsgierig naar welke items dat zijn? Lees dan verder...

 

Juiste Ondergoed

Het Juiste ondergoed het klinkt als een cliché maar elke outfit valt of staat met de juiste ondergoed. Cijfers wijzen uit dat helaas nog 80% van de vrouwen de verkeerde Bh maat dragen. Een Bh die voldoende steun geeft en de borsten mooi lift is van groot belang. Dat gelft ook voor de juiste slip, een wat hoger model zorgt ervoor dat de kleding mooi over de curves valt.

 

Basic Tops 

De Basic tops zijn van die basic items die je eigenlijk in alle kleuren lengtes wel in de kast moet hebben hangen. Ideaal om onder je (doorschijnende) boven kleding te dragen en houd je in de winter maanden ook lekker warm.

 

Little Black Dress

The Little black dress (LBD) is voor alle gelegenheden geschikt. Daarnaast kun je de Little black dress up dressen of down dressen. De keuze is tegenwoordig zo ruim dat er je de LBD in verschillende modellen, stoffen kunt vinden en er altijd wel een geschikt exemplaar is voor jou bodyshape ( lees in ons volgend blog meer over de verschillende bodyshapes)

 

Blazer 

De Blazer een zwarte of donker blauwe variant is altijd handig en een echte musthave maar een gekleurd exemplaar kan ervoor zorgen dat je hele outfit een andere look krijgt. Daarnaast is de blazer voor elk draagmoment geschikt of het nou voor een sollicitatie is of voor een casual look tijdens een dagje shoppen met vriendinnen.

 

Zwarte broek

De zwarte broek is een item dat je altijd en overal bij kunt dragen. Combineer de Zwarte broek met een bloesje of een shirtje met een lang vest, je kunt alle kanten en stijlen op. Daarnaast is een Zwarte broek super handig voor zakelijke gelegenheden of draagmomenten waarop het van je verwacht wordt dat je er verzorgt en representatief eruit ziet.

 

Zwarte rok 

Een midirok, maxirok, kokerrok of een  A-lijn rok alles kan en mag. Net als bij de zwarte broek kun je alle kanten en stijlen op. Combineer je rok met sneakers voor een casuel look met dezelfde rok en klassieke items krijg je weer een mooie look voor naar kantoor voor een kantoor.

 

Lange vest

Een lang vest hoef je niet alleen op de koude winterdagen te dragen. Ook in alle andere seizoenen is het lekker comfortabel om het vest te dragen. Wanneer je net geen zin hebt om een jas te dragen is het lange vest ook een geschikte vervanger voor een voorjaar-jas.

 

Leather look jas

Een leather look jas kun je eindeloos combineren. Of je nu gaat voor een chique, stoere of vrouwelijke look het kan allemaal. De Leather look jas geeft je outfit als snel een stoere look. Daarnaast draagt een leather look jasje ook fijn tijdens het voor en najaar als de temperaturen weer wat aangenamer zijn. 

 

Winterjas

Een goeie winterjas is essentieel in de winter het handigste is om nog een casual en een nette variant tot je beschikking te hebben. De casual voor de doordeweekse dag om jezelf warm te houden wanneer je de hond uitlaat of wanneer je de kinderen naar school moet brengen. De nette variant voor als je een speciale gelegenheid hebt om naar toe te gaan.

 

Zijn er items die in jou garderobe nog ontbreken?

Bestel direct online
Shop